Regulile Casei

Regulile Casei

Dragi oaspeţi,

Am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont în timpul sejurului dumneavoastră.

Tarife si durata minima a sejurului. Tarifele diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, cât și de numărul de persoane din cameră. La sfârsit de saptamâna si pe perioada verii solicitarile sunt foarte mari. În aceasta perioada si pentru anumite pachete oferite este posibil sa solicitam ca durata minima a sejurului sa fie de doua sau trei zile.

Copii si paturi suplimentare. Pentru copiii sub 6 ani care stau in pat cu parintii se va achita 15 lei/ zi supliment de mic dejun. Pentru copiii peste 6 ani va oferim pat suplimentar la tariful de 30 lei/ zi. Prezenta copiilor trebuie anuntata, inclusiv varsta lor pentru a se achita contravaloarea serviciilor turistice.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1 (exceptie camerele duble mici unde nu exista loc pentru paturi suplimentare).

Rezervari. Rezervarile se fac telefonic la 0720 202 777 sau 0725 443 001. Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Pensiunea Alis se fac exclusiv cu plata unui avans. Contul si datele bancare se vor trimite prin e-mail la solicitarea rezervarii. In perioadele mai putin solicitate (in extrasezon) confirmarile rezervarilor se pot face si prin apelul telefonic a clientului cu 1 zi inaintea inceperii sejurului. In caz contrar camerele nu vor putea fi retinute.

Anularea rezervarii. In cazul clientilor care platesc in avans pentru un sejur, anularea rezervarii se poate face cu 2 zile inaintea sejurului pentru restituirea avansului. Daca anularea se face cu mai putin de 2 zile inaintea inceperii sejurului, avansul nu se mai restituie.

Sosirea și plecarea. Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 14:00. Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12:00. La cerere, in limita disponibilitatii, putem onora si serviciul de early check-in (primirea camerei mai devreme de ora mentionata mai sus) sau late check-out (eliberarea camerei mai tarziu de ora mentionata mai sus). Oaspeții pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, fără costuri suplimentare.

Micul dejun. Micul dejun se serveşte în intervalul: 08-10:30 a.m. (de luni până duminica). Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia si să respecte normele de comportament. Pentru oaspeții care nu sunt cazați în pensiune, micul dejun costă 30 lei/persoană.

Fumatul. Pensiunea Alis dispune doar de camere pentru nefumători.

Animalele de casa. La Pensiunea Alis nu este permis accesul cu animale de companie.

Spaţiul de parcare şi autoturismele. Pensiunea Alis pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, 10 locuri de parcare, 3 in curtea pensiunii si 7 in curtea din dreapta, proprietate tot a noastra. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Politica de protecţie a mediului. Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens. Lenjeria și prosoapele se schimbă la două zile de cazare sau la cererea clientului.

Protecție în caz de incendiu. Siguranța clienților se situează pe primul loc, de aceea ne-am luat toate măsurile de siguranță și protecție în cazul apariției unui incendiu. Nu lipseste planul de evacuare sau hidranții și extinctoarele amplasate pe holuri.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Pensiunea Alis!